CONFIRMARE DE PRIMIRE POSTA PDF

Please, help me to find this confirmare de primire posta pdf. I’ll be really very grateful. majalah fashion wanita pdf files · ver documentos pdf en. Poşta Română este operatorul naţional de servicii poştale şi servicii de curierat rapid (Prioripost), transfer de bani (mandat postal, E-mandat, mandat online). Poşta Română este operatorul naţional de servicii poştale şi servicii de curierat rapid (Prioripost), transfer de bani Un serviciu oferit de Poșta Română. Cauta.

Author: Fenrile Kizshura
Country: Mauritania
Language: English (Spanish)
Genre: History
Published (Last): 19 April 2009
Pages: 379
PDF File Size: 7.94 Mb
ePub File Size: 9.61 Mb
ISBN: 939-4-53207-916-3
Downloads: 97692
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mizilkree

Numai pe vremea lui Ceausescu am avut parte de respect din partea clientilor. E posibil asa ceva? Inluna decembrie fiica mea a expediat din America un plic cu o felicitare si cateva poze cu copiii ei,pe adresa mea dinBucuresti op.

Buna ziua avem o problema cu noua postarita din secusigiu. I-am atras atentia ca eu sunt expeditorul si ca am acelasi drept sa-l iau. Contine acte oficiale de care era mare urgenta.

Le-am spus ca pe viitor, nu o sa mai apelez la serviciile Companiei de Posta Romana si ca o sa prefer firmele de curierat privat cel putin pentru serviciul colete, ca sa nu ma mai aflu in aceasta situatie ,cand platesc un serviciu si apoi trebuie sa mai cheltuiesc bani, timp si nervi sa-mi iau ceea ce-mi apartine.

Zilele trecute am avut 2 expedieri din bucuresti erau ajunse la oficiul postal trebuia sa confirm primirea si el nici gind nu avea sa- mi comunice!!! Asa ca va rog sa imi spuneti ce masuri o sa luati! Este vorba de postarul de la, b.

Confirmare de primire Posta | Raluca Borsan –

Ce poate mangaia o mama decat scrisoarea sau felicitarea de Craciun de la copilul ei? Din fericire cu persoanele de la oficiul unde ma duc de obicei ma inteleg de minune. Doresc sa sesizez ca de cateva luni, mare parte din scrisorile externe ce imi sosesc, le gasesc rupte sau cu continut lipsa.

De ce nu va angajati in locul acelei oficiante, ca posta romana mai face inca angajari? Acest oficiu de protocol, unde sant duse delegatiile straine si echipele de filmare, este condus de ciocanitoare Woody-Ghita Liliana.

Related Posts  ROGUE TRADER CORE RULEBOOK EBOOK DOWNLOAD

Plec spre casa spunendu-mi se mai intampla. Nimeni nu era prin imprejurimi si era tare multumit. Omul ia spaga si cite 50 ron. Vom continua sa scriem mai departe pina vom reusi sa atragem atentia cui trebuie iar in caz contrar ultima solutie va fi televiziunea si gateza ….

Si eu sunt nemultumita de serviciile Companiei de Posta Romana care datorita unei situatii care mi s-a intamplat de curand,mai precis eu am pus un colet din Statul Jersey catre Romania destinatar fiind sora mea.

confirmare de primire posta pdf

Eu m-am convins sa nu mai folosesc serviciile Postei Romane! De cand cei care nu au aviz sunt serviti si cei care vin cu aviz astepta dupa cei care nu sunt in regula si ei sunt serviti si eu care vin cu avizul nu sunt servit, deoarece am venit cu 2 zile mai devreme 4.

Asadar i-am cerut avizul mi l-a dat in ndata de Pungesti dar mi sau adus la cunostinta de dmna. Dar in sus nu te uiti? Cica un om o data s-a dus cu copilul sau noaptea sa fure din camp, de la terenul unui vecin care avea recolta foarte frumosa.

As vrea sa fac si eu o reclamatie…sunt din comuna zavoaia, judetul braila….

Imagini pentru confirmare de primire posta romana | aaaaaa | Pinterest

Am ramas uimita cand mi-a povestit ca germanii sunt civilizati si stau la cozi cuminti si respecta personalul. In final doamna dirigintaa afirmat pe un ton cinic cum ca in viitor se va schimba ceva in legatura cu cadrul legal in care isi desfasoara activitatea Compania de posta Romana si ca va fi mai bine dar nu a spus nimic despre incompetenta lor despre neprofesionalism. Comentarii 35 Add Comment … scris de GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL, 19 septembrie Si eu doream sa fac o reclamatiedeoarece la adresa la care primeam mereu corespondenta nu mai primesc nici avize si nici coletele si ele se intorc la destinatar care consuma bani si timp cu expedierea lor si eu pot prjmire suspectat ca nu sunt serios — absolut degeaba pentru ca strada mea nu mai apartine de posra postal numarul 68 si a fost mutata si apartine de noul oficiu postal Va doresc un faliment apropiat.

Related Posts  EL DIARIO SECRETO DE SUSI EBOOK

Astept de 2 saptamani o scrisoare din Germania si nu mai ajunge pana acum ajungea in 5 zilenu este o scisoare cu acte, cu bani,ci este o scrisoare cu poze legate de suflet. Factorul postal Brad Elena aduce corespondenta cu mare intarziere ,nici un interes din partea ei ,Ziarele le aduce la 2 zile seara primkre va fii ca vine iarna?

Cu medical, fara nici un ajutor material din partea conducerii sau sindicatului a care cotiza de ani buni. Este inadmisibil ca de fiecare data cand intru in Posta dimineata sa stau la rand cate de minute ptr un simplu aviz! Este posibil asa ceva? Asa ca de unde servicii rapide si competente la posta romana?

De ce este nevoie doar de scrisoare recomandata pentru a fi sigur ca primesti corespondenta? Deduc ca un rauvoitor care ma cunoaste si-a insusit plicul in speranta ca va gasi valori. I-am spus ca asa ceva nu se poate, ca Romania a semnat niste acorduri internationale cu privire la serviciile postale Dar dupa modul in care s-au comportat cele doua functionare ,confirma faptul ca respectivele nu au habar de de Art.

Poate da cineva o explicatie acestei situatii?. Nu stim ce df intampla la Posta din Simeria ,dar stai cu orele la rand,se misca foarte incet,iar cand ajungi la rand spun ca nu au parola sa intre in calculator pentru a-ti face o rovineta. Nu mai primesc … scris de julia, 05 martie haideti sa invatam sa fim civilizati, sa respectam omul de dincolo de ghiseu,sa invatam folosirea serviciilor postale si pista urma sa avem pretentia de a face reclamatie.

Un cetatean al loc Simand. Credeam ca s-a lamurit situatia si o sa mi-l dea insa ea mi-a cerut o taxa de inmagazinare spunand ca am intarziat si nu am venit mai demult sa-l iau. Ma intreb cum sta cu constiinat ei in fata lui Dumnezeu?